Doe het zelf pakket 215 

Back | Terug naar doe het zelf pakketten  | Next

 

 

Armband

Kleur :         Paars, doorzichtig en zilverkleurig.

Lengte :       Armband 21 cm mbv kapitelsluiting. Geef de gewenste lengte door bij je bestelling! 

Materiaal :    Ontzettend mooie glas facetgeslepen kralen. Afgewerkt met platte metalen kralen en mooie zilverkleurige schakels. Met bijpassende zirkonia hangers

Prijs voor dit pakket 15,00 euro inclusief verzendkosten!

Zelf nodig: een platbektangetje en een rondbektang

Het pakket bestaat uit:
kapitelsluiting
7 kettelstiften
4 facet geslepen glaskralen
3 ronde glaskralen
14 platte metalen kralen
1 metalen bedel hand made
10 zilverkleurige schakels
4 ringetjes
4 zirkonia hangers

Prijs voor dit pakket 15,00 euro inclusief verzendkosten!

Uitleg:  
Combineer de  Kettelstiften met de  kralen. Begin steeds met een platte metalen kraal en dan een glaskraal en eindig weer met een platte metalen kraal. Maak dan een oogje Kettelstiften met de techniek kettelen. Zorg ervoor dat de oogjes groot genoeg worden zodat je daar altijd nog de zilverkleurige schakels doorheen kunt halen. Om dit voor mekaar te krijgen moet je het staafje van de kettelstift op het dikkere deel van de rondbektang buigen.
Bevestig de zilverkleurige schakels aan de oogjes van de kettelstiften die je net gemaakt hebt. Hierdoor vorm je al de armband. Om de zilverkleurige schakels open te buigen gebruik je 2 tangetjes. Als je een schakel recht voor je hebt, probeer dan de schakel niet naar links en rechts open te buigen, maar naar voren en naar achteren. Zo blijft de vorm van de schakel behouden.
Aan beide uiteindes van de armband bevestig je nu aan 1 kant een ringetje met daaraan de kapitelring en aan de andere kant van  de armband een ringetje met het kapitelstaafje.
Bevestig aan een ringetje de hand made bedel. En combineer de overgebleven zilverkleurige schakels met de grote zirkonia hangers. En de overgebleven kleine ringetjes met de kleinere zirkonia hangers. Hang de zirkonia hanger aan een schakel van de armband.
De armband is klaar!