Doe het zelf pakket 182 

Back | Terug naar doe het zelf pakketten  | Next

 


Kleur :         Rood en zilverkleurig.

Lengte :       Armband 21 cm met kapitelsluiting. De lengte is altijd zelf te bepalen. Mocht je een grotere maat nodig hebben geef dat dan meteen bij je bestelling door.

Materiaal :    Glaskralen, plastickralen en metalen kralen geregen op geplastificeerd metaaldraad. Afgewerkt met 3 zilverkleurige metalen kraal verdelers waarin rode stenen zijn verwerkt. 


Techniek rijgen 
Benodigdheden: een platbektang

Het pakket bestaat uit : 
3 metalen kraal verdelers
2 lange geplastificeerde metaaldraden
5 ringetjes
een kapitelsluiting
4 knijpkraaltjes
2 kalotjes
1 metalen bedeltje "Hand made"
Diverse kralen


Prijs voor dit pakket 13,50 euro inclusief verzendkosten!

Ga naar bestelformulier DoeHetZelfPakket  om je bestelling te plaatsen!

Uitleg:
1 Draad van de armband bestaat uit 2 draden. Hierdoor kun je de kleine kraaltjes dubbel in 1 band rijgen. Dit zorgt net weer voor het leuke effect.
Schuif over beide draden een ringetje. Je neemt de 2 draden dubbel. Waardoor bij elke draad het ringetje precies in het midden komt te zitten. En je trekt de draden door het gaatje van de kraalverdelers. De ringetjes zorgen ervoor dat de draden op zijn plek worden gehouden. Rijg nu de kralen op het draad. Neem de 2 draden tegelijk mee met het opbouwen van de kralen. Hierdoor weet je precies welke kraal je ertussen moet doen om de juiste afstand te houden tot de volgende kraalverdeler. Voor de kleine kraaltjes te rijgen splits je de draden en neem je per draad de kralen. De grote kraal neem je dan weer met 2 draden tegelijk. Zie voorbeeld foto voor het effect. Heb je alle kralen en de kraalverdelers gebruikt dan eindig je de 2 draden met een knijpkraaltje. Schuif nu over de uiteindes de kalotjes en dan weer de knijpkralen. Knijp de knijpkralen in het kalotje dicht. En klap het kalotje dicht over de knijpkraal.De kalotjes vormen het einde van de armband. Aan de kalotjes bevestig je weer ringetjes. Bevestig het bedeltje "Hand made" aan een ringetje.
De armband is klaar.