Doe het zelf pakket 105 

Back | Terug naar doe het zelf pakketten  | Next

 

 

Kleur :         Paars, grijs, zwart en zilverkleurig.

Lengte :       21 cm met kapitelsluiting. Indien de lengte langer moet zijn geef dat dan bij je bestelling door.

Materiaal :    Armband met glaskralen geketteld met zilverkleurige tussenschakels en bedels. 

Techniek kettelen 
Benodigdheden: een rondbektang

Het pakket bestaat uit : 
6 zilverkleurige schakels
1 kleine kapitel ring
1 grote kapitel ring met bijbehorend kapitelstaafje
5 Kettelstiften
1 Nietstift met plat uiteinde
17 kralen
1 zirkonia ring groot
1 zirkonia ring klein
3 zilverkleurige harthangers
1 hanger met tekst handmade 
5 ringetjes

Prijs voor dit pakket 13,50 euro inclusief verzendkosten!

Ga naar bestelformulier DoeHetZelfPakket  om je bestelling te plaatsen!

Uitleg: Combineer de 5 Kettelstiften met oogje met de  kralen. Tussen de 2 kralen zwart en paars zit een dikke zilverkleurige ring. En tussen de 2 grote glaskralen paars en grijs zit een kapitel ring waar je straks de grote hart hanger aan gaat bevestigen. Deze ring schuif je dus ook tussen de kralen mee op de kettelstift. Ook de grote zirkonia ring combineer je met de kralen op een kettelstift. Maak nu een oogje aan de Kettelstiften met de techniek kettelen. Zorg ervoor dat de oogjes groot genoeg worden zodat je daar altijd nog de zilverkleurige schakels doorheen kunt halen. Om dit voor mekaar te krijgen moet je het oogje buigen op het dikkere deel van de rondbektang.
Bevestig de zilverkleurige schakels aan de oogjes van de kettelstiften die je net gemaakt hebt. Hierdoor vorm je al de armband. Aan beide uiteindes van de armband bevestig je nu aan 1 kant de kapitelring en aan de andere kant het kapitelstaafje. Om de zilverkleurige schakel open te buigen gebruik je 2 tangetjes. Als je de schakel recht voor je hebt, probeer dan de schakel niet naar links en rechts open te buigen, maar naar voren en naar achteren. Zo blijft de vorm van de schakel behouden.
Nu gaan we de hangers voor aan de zilverkleurige schakels maken.
Combineer de nietstiften met het kleine zilverkleurige kraaltje schuif hierboven de kleine zirkonia ring. Maak nu een oogje aan de nietstift met de techniek kettelen. Bevestig het oogje van de nietstift aan de zilverkleurige schakel. 
De metalen hangers kun je mbv de ringetjes op de juiste plaats vast maken aan de zilverkleurige schakels en aan het oogje van de kapitelring tussen de kralen. 
De armband is klaar!