Bruidssieraden
Mijn winkeltje Wat is kettelen? Tips voor het dragen Gastenboek Voorwaarden

Tashangers Dameskettingen Armbanden Doe het zelf maak pakketten Oorbellen Cadeaubon Bruidssieraden Nieuwsbrief Kettelen

 

Trouwen is een van de bijzonderste dagen in je leven.
Je zoekt een jurk die speciaal bij jou past. Daar hoort dus ook een sieraad bij die echt bij jou en je jurk past. Daarom heb ik deze sieraden gemaakt. Heb je speciale wensen voor een bepaald bruidssieraad, laat het mij dan even weten via het contactformulier.

Hieronder zie je een verzameling van de bruidssieraden die ik gemaakt heb. Door op de foto te klikken zie je meer gegevens over de ketting. Ook kun je daarin een eventuele bestelling doorgeven. 

Bruidssieraden:

 

Bloemoorbellen:

  Hier te bestellen , de bloemoorbellen! Naar het idee van Marly en Gigi ( gtst) beter bekend als de kuise meisjes oorbellen!

Klik op de foto voor een grotere foto van de oorbellen en bestel ze meteen! want op=op! De oorbellen zijn verkrijgbaar  vanaf 7,50 euro per stuk (inclusief verzendkosten)!! Let op de oorbellen worden per stuk gedragen en worden dus ook per stuk verkocht!

De orchidee is van stof en heeft een metalen binnenkern. Hierdoor is het een mooi geheel. En is de bloem mooi afgewerkt. Deze oorbellen zijn ook als zelfmaakpakket te koop.

Voor bestellingen Ga naar bestelformulier oorbellen voer daar je gegevens in, met het "Bloemoorbel nr" die je wilt hebben. 

7,50 euro  7,50 euro  7,50 euro  7,50 euro  7,50 euro  7,50 euro 
BloemOorbel nr 01
2 cm ring met oorhaak
BloemOorbel nr 02
2 cm ring met oorhaak
BloemOorbel nr 03
2 cm ring met oorhaak
BloemOorbel nr 04
3 cm ring
BloemOorbel nr 05
3 cm ring met haak BRONS
BloemOorbel nr 06
2,5 cm oorring
7,50 euro  7,50 euro  7,50 euro 
BloemOorbel nr 07
2,5 cm oorring 
met witte zirkonia
BloemOorbel nr 08
2,5 cm oorring
met paarse zirkonia
BloemOorbel nr 09
2,5 cm oorring
met grijze  zirkonia

 

Kijk bij Oorbellen voor nog meer soorten.

 

Ik ontwerp en vervaardig ook op maat gemaakte sieraden. Mail mij jouw beschrijving van het ideale sieraad voor bij jouw bruidsjurk. Dan laat ik je weten of ik zoiets kan maken. Ik mail je de foto van hoe het sieraad is geworden. En dan kun jij beslissen of je het sieraad wel of niet koopt.

Let op: elk sieraad dat gemaakt wordt is uniek. Je hoeft op jouw bijzondere dag dus niet bang te zijn dat je nog iemand met een zelfde sieraad ziet lopen.